Barion Pixel

Kedves Látogató!

Az elencse.hu webshop megújult. Kérjük, hogy amennyiben korábban már rendelkeztél regisztrált felhasználói fiókkal oldalunkon, a belépési oldalon frissítsd jelvszavadat az "Elfelejtett jelszó" opcióra kattintva, majd a sikeres belépést követően ellenőrizd szállítási adataid helyességét. Adataidat a Belépés menü helyén megjelenő lenyíló lista "Fiókom" menüpontjában tudod elérni. Köszönjük a segítségedet!

A webáruház Cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked! 

Ingyenes átvételi pont - akár 1-2 órán belül

Októbertől lehetőséged van a megrendelt termékeid akár 1-2 órán belül is átvenni partneroptikánk, a Trend Optika budapesti szaküzletében!

Átvételkor lehetőséged van szakmai segítséget kérni, kérdéseket feltenni, amelyre szakértők tudnak azonnal válaszolni. Ha úgy érzed, hogy látásoddal bármilyen probléma van, vagy egyszerűen csak a megelőzés a célod, akkor akár díjmentes és prémium látásvizsgálatra is bejelentkezhetsz online, mielőtt ellátogatsz a szaküzletbe - így két legyet üthetsz egy csapásra!

Csomagod állapotával kapcsolatosan érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Az átvételi pont elérhetőségei

Ismerd meg az OpticLab by Trend Optika szaküzletet

A Trend Optika di Moda a 100%-ban magyar tulajdonú Trend Optika Csoport tagjaként ma már több mint 20 év szakmai tapasztalattal a háta mögött várja vendégeit. A prémium szolgáltatások,a kvalifikált szakemberek az exkluzív környezet és a kimagaslóan magas színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról.

Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.

Szolgáltatások

Optikai szalonunkban a szemészeti szolgáltatások széles palettája elérhető. Tapasztalt szemész szakorvosok, diplomás optometristák, kontaktológusok és látszerész mesterek segítik vendégeinket, hogy megtalálják a számukra tökéletes megoldást. Vendégeink számára szakmai tanácsadást nyújtunk, hogy közösen megtaláljuk a stílusuknak, személyiségüknek, ízlésüknek megfelelő szemüvegeket.

Nem csak a szemüvegek stílusát tekintve járunk a trendek előtt. A Trend Optika di Moda mindig a legfrissebb technológiát és eljárásokat alkalmazza, így biztosítva a töretlenül magas színvonalat. Ennek köszönhető, hogy mára Varilux Mester optikává és Varilux specialistává váltunk és elnyertük az egyik legrangosabb kitüntetést, a Luxottica “Luxus Nagykövete” címet is.

 

Jelentkezz be látásvizsgálatra!