Barion Pixel

Kedves Látogató!

Az elencse.hu webshop megújult. Kérjük, hogy amennyiben korábban már rendelkeztél regisztrált felhasználói fiókkal oldalunkon, a belépési oldalon frissítsd jelvszavadat az "Elfelejtett jelszó" opcióra kattintva, majd a sikeres belépést követően ellenőrizd szállítási adataid helyességét. Adataidat a Belépés menü helyén megjelenő lenyíló lista "Fiókom" menüpontjában tudod elérni. Köszönjük a segítségedet!

A webáruház Cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked! 

Egészségpénztári kártya fizetés

Kontaktlencse rendelése egészségpénztári számlára

Rendelj kontaktlencsét, ápolófolyadékot, szemcseppet és számold el egészségpénztári számlára.

Ha rendelkezel valameilyen egészségpénztári tagsággal vagy egy családtagod kedvezményezettnek jelölt meg a pénztári tagsága körében, akkor az egészségpénztár visszafizeti az elencse.hu-n elköltött összeget.

 

Mit kell tennem, a visszaigényléshez?

A vásárlási folyamat során a kosár oldalon kattints a "Cégként vásárolok" mezőre és a Cégnév mezőben tüntesd fel a következő adatokat:

  1. Egészségpénztár neve (pl. MKB- Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár)
  2. Egészségpénztári tagkód és/vagy egészségpénztári kártyaszám
  3. Vezetéknév és keresztnév

Példa kitöltés: MKB- Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár 1233456 Teszt Elek 

4. Ezt követően töltsd ki az Adószám mezőt az egészségpénztár adószámával.

5. Számlázási címként szintén az egészségpénztár címét add meg.

Közvetlenül a pénztárfelületünkön nem lehetséges egészségpénztári kártyával fizetni. A fizetéshez válassz a szokásos módok közül és fizess bankkártyával, utánvétellel vagy átutalással.

Az igényelt egészségpénztári számlát elküldjük a rendelés során megadott email címre, amire hivatkozva az egészségpénztárnál lehetőség nyílik a tétel visszaigénylésére. Továbbítsd az emailben kapott, általunk kiállított számlát az egészségpénztár címére, majd az egyedi szerződésednek megfelelően 10-30 nap alatt a pénztár visszautalja a kontaktlencsék és egyéb termékek árát. A szállítási díjakat a legtöbb egészségpénztári partner nem téríti meg.

Fontos: A kontaktlencse szükségességét szemvizsgálati lappal kell igazolni az egészségpénztár felé.