Barion Pixel

Kedves Látogató!

Az elencse.hu webshop megújult. Kérjük, hogy amennyiben korábban már rendelkeztél regisztrált felhasználói fiókkal oldalunkon, a belépési oldalon frissítsd jelvszavadat az "Elfelejtett jelszó" opcióra kattintva, majd a sikeres belépést követően ellenőrizd szállítási adataid helyességét. Adataidat a Belépés menü helyén megjelenő lenyíló lista "Fiókom" menüpontjában tudod elérni. Köszönjük a segítségedet!

A webáruház Cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked! 

GenTeal 10 ml

3.290 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető (2-4 munkanap)
Gyártó: Thea
Nem értékelt
A raktáron lévő termékek kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
30 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A GenTeal szemcsepp tartósítószer-mentes, vizes oldat, amely 0,3%-os hipermellózt, nátrium-kloridot, bórsavat és nátrium-perborátot tartalmaz.

Síkosító szemcsepp a szem felszínének nedvesítésére, és bármely típusú kontaktlencsét viselők számára.

GenTeal szemcsepp egy síkosító és nedvesítő szemészeti oldat környezeti irritáció vagy szemészeti műtét következtében fellépő szemszárazság, illetve a szem fáradtsága vagy kellemetlenség érzése esetén.

Paraméterek

Szállítási idő 2-4 munkanap
Márka GenTeal
Típus Kontaktlencsével használható
Felhasználhatóság Bontástól számított 1 hónapig
Kiszerelés 10 ml
Tartalom Tartósítószer mentes
Összetevők 0,3% hipromellózt tartalmazó steril, enyhén hipotóniás, vizes szemcsepp.GenAqua™ tartósítórendszert tartalmazza [nátrium-perborát és foszfonsav (Dequest 2060S)], amelyből kis mennyiségű hidrogén-peroxid szabadul fel, hatékony germicid (csíraölő) szerként. A szem felszínével való érintkezéskor a hidrogén-peroxid egy percen belül vízre és oxigénre bomlik.Nátrium-perborát tetrahidrát, Nátrium-klorid, Bórsav, Kálium-klorid, Foszfonsav (Dequest 2060S), Sósav, Injekcióhoz való víz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Használata

 • A készítmény alkalmazása előtt mosson kezet!
 • Mindkét szem kötőhártyazsákjába cseppentsen egy vagy két cseppet (ügyeljen rá, hogy a cseppentő csúcsa ne érjen a szem felszínéhez), és pislogjon többször!
 • Az első alkalmazás előtt ellenőrizze, hogy a palack védőzárja ép-e! Ha a védőzár sérült, vagy a palackot már kinyitották, ne használja a készítményt!
 • A palack megnyitása után egy hónappal dobja el a megmaradó készítményt! Ne használja a készítményt a lejárati időn túl!
 • Ha többféle gyógyszert kell helyileg alkalmaznia a szemébe, legalább 5 perces időközzel használja a különböző készítményeket! A GenTeal-t alkalmazza utoljára!
 • A készítmény alkalmazását követően zárja vissza a palackot!
 • 8°C és 25°C közötti hőmérsékleten tárolandó.
 • A palack cseppentőjének csúcsát soha ne érintse hozzá semmilyen felszínhez, így a szemekhez sem, mivel ez a termék szennyeződését eredményezheti!
 • A fertőzések átvitelének elkerülése érdekében több ember ne használjon egy palackot!
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha tartós szemfájdalmat vagy irritációt tapasztal, ne használja tovább a készítményt és forduljon szemorvosához!