Panaszbejelentés

 

Tiszetelt Vásárlónk!

A megrendelt termékkel kapcsolatos bármilyen panaszát az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön és Ügyfélszolgálatunkon a +36 30/505-0916 telefonszámon tudja jelezni. Panaszát 2 munkanapon belül kezeljük, a gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük rendelési számát írja bele az email tárgyába.

A vásárlót 14 munkanapon belül megilleti az indoklás nélküli elállási joga, webáruházunk 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal minden nálunk vásárolt termékre! A www.elencse.hu -n található termékek nagy része (kontaktlencse, ápoló folyadék, szemcsepp, stb.) higiéniai vagy egészségügyi okból bontott állapotban vissza nem szolgáltatható termékek. Ezért, ezen termékek esetében a vásárló csak eredeti, bontatlan csomagolásban, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában, visszaküldött termékek esetén élhet az elállás jogával. 

A termék átvétele után kérjük mindig ellenőrizze le a termék helyességét, azt, hogy kontaktlencséje az Önnek megfelelő dioptriában érkezett-e ugyanis az előzőekben is ismertetett okok miatt, bontott, sérült csomagolást nem áll módunkban se visszatéríteni se cserélni.

Gyártási hibából eredő probléma vagy bármely a lencséket illető panasz esetén, kérjük küldje vissza a kontaktlencse doboz teljes tartalmát, azaz a dobozt, a bontott kontaktlencsét (folyadékkal feltöltött tárolódobozban, hogy a lencse ne száradjon ki), illetve a használatlan lencséket is. Ilyen esetben lencséit a gyártónak küldjük vissza kivizsgálásra. A folyamat több hét/hónap is lehet, a szállítási idővel (főként, ha az adott lencsét külföldön gyártják). Amennyiben reklamációját a gyártó jóvá hagyja, a megrendelt lencséit újraküldjük díjmentesen. Azonban, ha nem áll fenn gyártási hiba, nem áll módunkban visszatéríteni az Ön által kifizetett összeget, se a vásárolt termék újra küldését nem tudjuk díjmentesen biztosítani. A minőségileg kifogásolt áru cégünkhöz történő visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli.

Probléma esetén ezen címünkre tud csomagot küldeni:

1113, Budapest Kökörcsin u. 20.