Barion Pixel

Kedves Látogató!

Az elencse.hu webshop megújult. Kérjük, hogy amennyiben korábban már rendelkeztél regisztrált felhasználói fiókkal oldalunkon, a belépési oldalon frissítsd jelvszavadat az "Elfelejtett jelszó" opcióra kattintva, majd a sikeres belépést követően ellenőrizd szállítási adataid helyességét. Adataidat a Belépés menü helyén megjelenő lenyíló lista "Fiókom" menüpontjában tudod elérni. Köszönjük a segítségedet!

A webáruház Cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked! 

kontaktlencse anyag

2019. 11. 11. 11:00:07
Milyen a tökéletes kontaktlencse?

Már megint bepárásodott a szemüveg ebben a szürke időben? Arról nem is beszélve, hogy a maszkviselés sem segít abban, hogy tisztán lássuk a környezetünket?

Ha már benned is megfogalmazódott, hogy ez így egyszerűen nem mehet tovább, akkor valószínűleg már azon is gondolkoztál, hogy kontaktlencsére válts, és ezzel búcsút ints a szemüveg korlátainak. (A rutinos lencse viselőknek ezúton üzenjük, hogy láttuk azt a kósza mosolyt az első sorok olvasása közben.

2019. 11. 11. 10:59:19
Melyik a legjobb kontaktlencse alapanyag?

Melyik a legjobb kontaktlencse alapanyag?

Mint rengeteg más terület, a kontaktlencsék világa is folyamatosan fejlődik, új technológiák és alapanyagok jelennek meg a piacon.

A legkorszerűbb és legmodernebb kontaktlencsék a szilikon-hidrogélből készülnek.

Mik a szilikonhidrogél előnyei más kompoziciókkal szemben?

Az első szilikon-hidrogél kontaktlencséket a Ciba Vision Mexikóban gyártotta 1998-ban.
Az új anyag ötvözi a szilikon nyújtotta extrém oxigénáteresztést a hidrogélek nyújtotta nedvesedési komforttal.

A szilikon-hidrogél kontaktlencsék a legfejlettebb lágy lencsék a piacon, átlagosan 5-ször több oxigént engednek át a lencsén a szaruhártya (cornea) felé, mint a hagyományos hidrogél lencsék.